Aqua Show – Enjoying Water

Aqua Show is gespecialiseerd in waterentertainment in de breedste zin van het woord; van permanente fonteinen in particuliere tuinen tot complete watershows bij speciale gelegenheden, zoals (bedrijfs)feesten, festivals, de opening van een pand of de presentatie van een product. Aqua Show biedt u als enige leverancier de mogelijkheid de producten zowel te huren, te leasen als te kopen.

Aqua Show is een jong, ambitieus en groeiend bedrijf. Oprichter Rémon Tromp heeft al vanaf jonge leeftijd een passie voor water en kan erg genieten van fonteinen, watervallen en watershows. Om ook anderen te laten genieten van iets gewoons als water, heeft hij Aqua Show opgericht.

Water is voor velen vanzelfsprekend en voor iedereen onmisbaar; niet alleen in ons dagelijks leven gebruiken we veel water, ook in onze vrije tijd vinden we het heel normaal om te gaan zwemmen en te sporten in en op het water. Nederland is een echt waterland. Toch denken mensen bij water niet direct aan ‘genieten’. Aqua Show brengt hier verandering in door adembenemende fonteinen, indrukwekkende watershows en prachtige watervallen naar mensen toe te brengen. Onze slogan is niet voor niets ‘Enjoying Water’.